Toppmotiv till snygga tanktoppar

...eller till en av över 150 andra produkter
Enormt urval på vår marknadsplats.

Produkter


Din tanktopp från Spreadshirt

Även om T-shirten naturligtvis är det bästa klädesplagget i världen är det ibland passande under högsommaren att bära något kortare. Så bra att man på Spreadshirt även kan trycka en helt personlig tanktopp! En sådan tanktopp har inga ärmar och är därför naturligtvis lite behagligare att ha på sig på sommaren. Dessutom ser den riktigt snygg ut när man själv designar den!

Det är verkligen enkelt att designa själv. I designern, som du naturligtvis även kan använda för att designa en egen T-shirt, väljer du helt enkelt önskad produkt, i ditt fall en tanktopp. Bestäm den passande färgen och storleken, så kan du sätta i gång. Det finns inga gränser för fantasin när du designar själv. Egna motiv eller foton, motiv från andra användare eller ett roligt ordspråk – allt är möjligt!

Tryckta toppar är toppen!

En riktig trendsättare är man egentligen först när man skiljer sig från mängden. Med tryckta toppar från Spreadshirt kan man enkelt skapa en riktigt individuell look som ingen annan har – en toppenlook! Tanktoppar kan man dessutom kombinera utmärkt med allt möjligt, oavsett om det är en minikjol, shorts, trekvartsbyxor eller klassiska jeans. En tanktopp med ett individuellt tryck passar till allt och är alltid iögonfallande!

Naturligtvis finns det även ett pyttelitet problem när det handlar om tanktoppar. Vad gör man när det regnar eller när det plötsligt blir kallt? Då tar man en titt i Spreadshirts stora sortiment och hittar säkert snabbt en lösning. Mot de grå molnen kan man ju exempelvis trycka ett paraply. Och när det faktiskt blir lite kallare så tar man helt enkelt på sig en tröja över och trycker helst även några mössor. Då är man på den säkra sidan vid dåligt väder och kan ändå bära sin topp med eget tryck!