Hitta det passande luvtröjsmotivet

Du kan välja bland tusentals motiv och över 150 produkter.
Gör din luvtröja till något alldeles särskilt.

Produkter


Tryck en tröja med snygga motiv – så här fungerar det

För att designa en egen tröja klickar du på knappen Designa en tröja själv. Detta tar dig till vår T-shirtdesigner, där du naturligtvis även kan designa luvtröjor. Här har vår klassiska luvtröja för herrar valts. Till vänster bredvid luvtröjan ser du våra populäraste motiv, som du kan trycka din tröja med. Om du söker efter ett bestämt motiv kan du göra det via sökfönstret. Om du vill leta i de olika motivkategorierna kan du välja dessa under sökfönstret. Bestäm dig helt enkelt för ditt favoritmotiv och klicka på det, så visas det på din tröja.
Med de små pilarna i det nedre högra hörnet av motivet kan du förstora eller förminska det. Se till att motivet inte sticker ut utanför tryckområdet, för då kan din tröja inte tryckas med det. De andra symbolerna i de olika hörnen av motivet ger dig möjlighet att flytta (till vänster upptill), vrida (till höger upptill) eller radera motivet (till vänster nedtill). Det är dock inte nog med det. På de flesta motiv kan du även ändra färgen! För detta finns det en ruta längst till höger. Välj helt enkelt din favoritfärgkombination, så kan du trycka din luvtröja med den!
Kanske vill du inte alls designa luvtröjan till dig själv och enligt dina färgönskemål, eftersom tröjan ska vara en present till någon speciell? Inga problem, för på vår plattform hittar du så många olika kombinationsmöjligheter av produkter, motiv och färger att du helt säkert hittar något passande till dina kära. Du har även möjlighet att i slutet av beställningen välja en särskild presentinslagning! Då skickas dina personliga presenter med stil.

Luvtröjor med egen text eller egna foton

Nu har du alltså ett snyggt motiv på din tröja, men ett trevligt ordspråk kanske också vore bra? Inga som helst problem! Klicka helt enkelt ovan på knappen Lägg till text. Då visas ett textfält på din tröja. Även här kan du använda symbolerna i hörnen av textfältet för att förstora, flytta, vrida eller radera. Om du klickar i fältet kan du ändra den förinställda texten och ange ditt eget ordspråk, som du sedan kan designa din tröja med. I höger fönster kan du dessutom ändra teckensnitt, teckenstorlek och textfärg. På Spreadshirt, proffset när det handlar om T-shirttryck och mer, kan du verkligen designa din tröja individuellt. Visa alltså vad du kan med Spreadshirt. Med en tröja eller med roliga T-shirtordspråk.
Vill du trycka ett foto på din luvtröja? Välj då knappen Ladda upp foto och ladda upp fotot från din dator till vår T-shirtdesigner. Observera att pixelgrafik, som uppladdade foton räknas till, inte kan tryckas på framsidan av luvtröjan. Men du kan placera dina foton på baksidan. För detta hittar du till höger bredvid luvtröjan en rad förminskade detaljvyer på luvtröjan. Om du vill trycka fotot bak på tröjan klickar du på den andra lilla bilden. Nu har du valt baksidan av luvtröjan. Precis som med motiven från vår marknadsplats behöver du nu bara klicka på ditt foto, så visas det på tröjan. De olika hörnsymbolerna hjälper dig att placera eller ändra fotot så att du tycker om det och du kan designa din tröja enligt dina föreställningar.