15 % rabatt på allt
Gäller till den 01.03.2017. Kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongen kan endast användas på www.spreadshirt.se och är inte giltig i Spreadshirts partnerbutiker.Kupongen kan inte användas för presentkort. Kupongen kan användas vid beställningar med högst 5 produkter. Kan inte kombineras med mängdrabatten.
15OFF17
Lös in kupong

På språng med individuella väskor och ryggsäckar

Gör dig redo för ditt dagliga äventyr – designa din personliga väska med vårt enorma urval av motiv

Produkter


Dina egendesignade väskor och tygväskor

Väskor och ryggsäckar är snygga accessoarer, som du kan transportera dina viktiga och kära prylar i från A till B. Men de kan ännu mer än det. De uttrycker livskänsla och stil. Och när du själv designar väskor och ryggsäckar förmedlar de även ditt helt personliga budskap. På Spreadshirt, experten på T-shirtdesign, kan du även trycka tygväskor.

Shopping, sport och skola – tryck tygväska och ryggsäck

Shoppingtur, tennisträning eller matteplugg? Vi har olika krav på väskor i vår vardag. Därför är varje väska gjord för att passa sitt specialområde. Sportväskor rymmer på litet utrymme din tröja, sportbyxor och t.ex. ett tennisracket. När du ska handla i mataffären passar naturligtvis en tygväska mycket bättre. När pärm, pennor, miniräknare osv. ska med till skolan tar du helst den beprövade klassikern från Eastpack och trycker denna ryggsäck med ditt favoritordspråk. Till sommarens utflykt till havet kan du även trycka en personlig strandväska. Hitta alla väskor och ryggsäckar här.