Beställningsinformation

Spreadshirts rättvisa returregler

Om den vara som du beställt skulle vara bristfällig (t.ex. eftersom vi har gjort ett tryckfel), så tar vi naturligtvis tillbaka artikeln och betalar tillbaka pengarna eller skickar en felfri tröja. Mer information hittar du i våra allmänna villkor för kunder (§ 8).

Dessutom lovar vi:

Även om det inte är något fel på varan kan du inom 30 dagar efter din beställning

  • utan problem byta produkter som du inte tycker om,
  • i stället få ett presentkort för din nästa beställning eller
  • tillbaka priset, om de beställda produkterna inte designades av dig personligen.

Om ett av dessa skäl föreligger, kontaktar du vårt serviceteam.


Varje beställd vara som du får från Spreadshirt är ett unikt exemplar som har tillverkats för dig personligen. På det sättet skiljer vi oss från klassiska postorderföretag. Vi kan inte helt enkelt lägga tillbaka returnerade varor på lagret och sälja dem till en annan kund. Det som lämnas tillbaka slängs eller skänks bort till välgörenhet.

För att vi ska kunna hålla vårt löfte måste du dock också hjälpa till:

 

1. Gör inte några stora beställningar utan att ha testat oss först!

Om du är osäker på storlek, form, färg eller tryckmetod – gör en testbeställning!

 

Spreadshirt

2. Titta på din beställningsbekräftelse direkt!

Om du har skrivit fel eller av misstag valt fel motiv, ska du följa länken i e-mailet med beställningsbekräftelsen och upphäva beställningen direkt. Som registrerad användare kan du därefter se, ändra och göra om din beställning i användarområdet under ”Mina beställningar”. Om du har beställt som gäst, kommer du till sidan med din beställning via länken i meddelandet med beställningsbekräftelsen.

 

3. Beställ så snart som möjligt om du behöver tröjan ett visst datum.

Vi är visserligen snabba, men kan inte garantera att din beställning är hos dig redan i övermorgon. Ibland är det problem med ett motiv, ibland finns inte produkten i lager. Om din beställning inte kommer i tid till din farmors födelsedag i övermorgon, så är det tyvärr inte något skäl att lämna tillbaka den. Du kan dock välja expressalternativet (som kostar extra!) vid beställningen, så kommer varan garanterat fram till det utlovade datumet.

 

Om du har beställt på Spreadshirt, kan du oberoende av de ovannämnda bytes- och returreglerna ha en lagstadgad hävningsrätt. Det finstilta står även på vackert juridiskt språk i våra allmänna villkor för kunder (§ 10).