Förkläde med personligt broderimotiv
Ingen minsta beställningsmängd

Brodera förkläden med Spreadshirt

Finaste tyg för restaurangteam och privata gourmeter

Beställ brodering
Personlig rådgivning
Skriv till oss på eller ring oss på:
Inklusive grafikstöd
Vi optimerar din broderifil – helt gratis.
Gratis beställningsgranskning
Vi granskar motivens kvalitet och placering i din beställning.

Allt utöver det vanliga – broderi

Närbild på en broderad företagslogotyp
  • förädlingstekniken med längst livslängd
  • högkvalitativt och elegant
  • perfekt för text och logotyper

Broderi ger ett elegant intryck och imponerar genom att vara enormt tåligt. Oavsett om det är på tröjor, kepsar, förkläden, pikétröjor eller andra produkter får du en särskilt levande och exklusiv look med broderi. Eftersom broderiet består av äkta trådar håller din text eller din logotyp lika länge som kläderna.

Ha broderade förkläden online

Broderade förkläden för varje tillfälle

Vissa behöver personliga grillförkläden för grillfesten på helgen, medan andra behöver en uppsättning förkläden till restaurangen eller bistroförkläden för ett förenings- eller företagsevenemang. Oavsett om det ska vara ett midjeförkläde eller ett bröstlappsförkläde, till caféet, restaurangen eller för användning hemma – vi förverkligar dina föreställningar.

Förkläden med broderilogotyper

Spreadshirt erbjuder ett brett urval av förkläden att brodera. Hur vore det med ett logotyptryck eller ett unikt företags- eller föreningsmotiv? Inga problem. Hos oss kan du enkelt designa ditt önskeförkläde själv – oavsett om det är ett enstaka exemplar eller till hela teamet.

Förkläden för alla: Stora beställningar

Funderar du på om du ska utrusta hela ditt team med broderade förkläden? Våra unisexförkläden imponerar genom hög kvalitet som håller länge. De passar därmed utmärkt som arbetskläder för kockar och annan restaurangpersonal. När du gör stora beställningar får du naturligtvis den bästa servicen. Designa enkelt de förkläden du väljer med din logotyp eller ett motiv. För att komplettera looken kan även en passande pikétröja med din logotyp eller ditt motiv vara intressant.

Behöver du hjälp?
Ring oss på: +46 84 468 36 39
Måndag–fredag kl. 9–18
Kontakta oss på WhatsApp

Svar på arbetsdagar inom 24 timmar