Polaroidbilder på en födelsedagsfest med unga människor och en T-shirt till 18-årsdagen

Forever young: Bara kärlek till 18-årsdagen

För att fira att de ska bli vuxna – personliga presenter till tonåringar

Upptäck nu
Beräkna härleveranstid och fraktkostnader
Fotofilter och -former
För foton finns det många filter och mallar.
Grafikservice – 45 kr inkl. moms
Vi skapar ett fritt tillgängligt motiv och optimerar det för tryck.
Tusentals motiv
Enormt urval av gratis motiv att designa själv. Hittas enkelt med filter.
Tre väninnor firar 18-årsdagen tillsammans med ett personligt ordensband

True story: Ordensband ger tur

Passande till den stora dagen hjälper personliga ordensband i rosa, svart och vitt dig att göra stor entré.

Designa nu
Två väninnor poserar med personligt designade foto-T-shirts

Äntligen 18? Låt fototröjor tala

Håller längre än blommor och blir ihågkommen länge – överraska födelsedagsbarnet med en egendesignad foto-T-shirt.

Sätt igång nu

Vanliga frågor

Packar ni mina personliga presenter till 18-årsdagen plastfritt?

Ja, sedan den 18 januari 2022 packas alla leveranser från vår europeiska produktion från ca 5 produkter helt utan plast. Vi arbetar dock för fullt på plastfria alternativ för de mindre beställningarna. Mer om hållbarhet och om vår vision kan du läsa här.

Hur ser jag vilka produkter som är tillverkade av hållbara material?

Klicka på egenskapen ”Ekologiska produkter” i produktöversikten. Då filtrerar du helt enkelt på de hållbara produkterna.

Finns det en mängdrabatt om jag beställer flera födelsedagspresenter?

Du får automatiskt en mängdrabatt på din beställning när du beställer 6 artiklar eller fler. Det spelar ingen roll vilka produkter från vårt sortiment som det handlar om, utan mängdrabatten gäller även för kundvagnar med olika produkter.

Hur kan jag designa den perfekta presenten till 18-årsdagen?

Det är superenkelt att exempelvis designa en T-shirt på Spreadshirt. Välj först vilken T-shirt du vill trycka och designa den därefter enligt dina föreställningar. I vårt motivbibliotek hittar du många olika motiv och teckensnitt och du kan naturligtvis även ladda upp egen grafik. Om du behöver hjälp med att designa kan du vända dig till vårt duktiga designteam som hjälper dig att omsätta din idé till ett förmånligt pris.

Trycks alla produkter på beställning i Europa?

Ja, alla personliga produkter trycks efter att beställningen har kommit in (on demand) i Europa, antingen i vår produktionsanläggning i Legnica, Polen, eller i Krupka, Tjeckien. Tack vare att de produceras på beställning är dina tryckta artiklar särskilt hållbara.

Kan jag byta eller lämna tillbaka min personligt designade present till 18-årsdagen?

Ja, vi erbjuder rättvisa returregler. Om du inte är 100 % nöjd med din personliga T-shirt kan du skicka tillbaka din artikel inom 30 dagar. Kontakta helt enkelt vårt serviceteam.

Vilka leveranssätt erbjuder Spreadshirt för personligt designade födelsedagspresenter?

För de flesta länder erbjuder vi tre olika leveransalternativ: standard, premium och express. Vid expressleveranskommer din personligt designade T-shirt sannolikt fram till dig redan efter 2 arbetsdagar! Leveranstiden kan dock variera beroende på leveransadress och antal beställda T-shirts.

Vilken är den perfekta presenten till en 18-årsdag?

I bästa fall vet du vad födelsedagsbarnet är intresserat av. Tillbringar din bästa vän den första sommaren som vuxen på festivaler och klubbar i stan? En fiskarhatt med ett personligt, broderat motiv är en stilfull följeslagare. Eller kan din bror knappt vänta på att äntligen resa världen över? En personligt designad tröja håller honom varm på äventyret.

T-shirt med grafikservicetryck ligger bredvid skisser och pennor

Alltid här för dig: vår grafikservice

Oavsett om det är ett personligt motiv eller en egendesignad present sätter vi dina idéer i centrum.

Läs mer
En hand överräcker ett omsorgsfullt inslaget presentkort till en annan hand

Fin idé – våra presentkort

Vet födelsedagsbarnet bäst vad det vill? Överraska med ett presentkort.

Ge bort nu

Allt för 18 – presenter till tonåringar

Barn, vad tiden går! Nyss bråkade de med sina syskon om den sista törstsläckaren och plötsligt är de vuxna. För att fira den största av alla dagar behöver du naturligtvis en personlig present. Du känner födelsedagsbarnet från första dagen och vet precis vad det gillar? Designa helst personligt mode som gärna används även efter den stora festen. Till exempel en modern fiskarhatt med fint broderi eller en personligt tryckt tröja med budskap, som följer med under många år.

Den perfekta 18-årsdagen

Bortse från lekar som varmt eller kallt, blindbock och vegansk korvätartävling. 18-årsdagen kräver en överraskningsfest i stor stil. Bjud in alla vänner och utrusta födelsedagsgänget med personliga T-shirts med motton. Gillar kvällens stjärna fortfarande dinosaurier och pizza? Upptäck de passande motiven och sätt dem i centrum. Vill ni hellre ha något minimalistiskt? Kepsar för alla med diskret broderat födelseår eller födelseortens koordinater ger en enhetlig look.

Vad fint att du har fötts 🎶

Till 18-årsdagen förväntas det uttryckligen att man bläddrar i fotoalbum och hänger sig åt minnen. Ett personligt bildspel illustrerar höjdpunkterna under de senaste 18 åren och framkallar stora känslor och tårar (av skratt) i ögonen. Välj det bästa barndomsfotot och föreviga det som nostalgiskt tryck på en foto-T-shirt. Eller ge bort klistermärken och en tygväska med de käraste barndomsminnena i sepiatoning till den vuxna tonåringen. Vårt proffstips: Beställ gärna direkt ytterligare ett par av dem – för den sentimentala delen av familjen.

Behöver du hjälp?
Ring oss på: +46 84 468 36 39
Måndag–fredag kl. 9–18
Kontakta oss på WhatsApp

Svar på arbetsdagar inom 24 timmar