Ben sträckta uppåt i färgglada Happy Socks® och vita sneakers

Livet på glada fötter: Happy Socks®

Färgglada strumpor för alla

Upptäck nu
Personlig rådgivning
Skriv till oss på eller ring oss på:
Ingen minsta beställningsmängd
Vi trycker alla artiklar från en styck. Det är lätt att göra en efterbeställning.
Enkla returer
Vi tar tillbaka eller byter varor inom 30 dagar.

Så här färgglatt kan det vara: våra bästsäljare

Vanliga frågor

Kan jag designa mina Happy Socks® individuellt?

Tyvärr går det inte att göra Happy Socks® personliga. Vi arbetar dock på att ta in strumpor som kan designas personligt i vårt print-on-demand-sortiment.

Kan jag byta eller lämna tillbaka mina Happy Socks®?

Ja, vi erbjuder rättvisa returregler. Om du inte är 100 % nöjd med dina Happy Socks® kan du skicka tillbaka dem inom 30 dagar. Kontakta helt enkelt vårt serviceteam.

Vad behöver jag tänka på när jag tvättar mina Happy Socks®?

Den rekommenderade tvättemperaturen för Happy Socks® Regular är 40 °C. Dina Happy Socks® håller längre om du undviker att torktumla, stryka och bleka dem.

Var tillverkas Happy Socks®?

Happy Socks® tillverkas i Turkiet, Portugal, Kina och Peru. Där fäster företaget stor vikt vid att leverantörerna följer höga kvalitativa, sociala och miljörelaterade standarder, som granskas noggrant i början av affärspartnerskapet och kontrolleras regelbundet under samarbetet.

Varför heter strumporna ”Happy Socks®”?

Sedan 2008 är det ett uttalat mål för Happy Socks® att sprida glädje i världen med färgglada strumpor. Tack vare olika designer och motiv hittar du ditt passande uttryck – precis som på Spreadshirt.

Skickas Happy Socks® utan plastförpackning?

Ja, sedan den 18 januari 2022 packas alla leveranser från vår europeiska produktion från ca 5 produkter helt utan plast. Vi arbetar dock för fullt på plastfria alternativ för de mindre beställningarna. Mer om hållbarhet och om vår vision kan du läsa här.

Hur hittar jag rätt storlek för mina Happy Socks®?

Alla Happy Socks® från huvudkollektionen erbjuds i två storlekar: 36–40 och 41–46. Välj helt enkelt den storlek som motsvarar din skostorlek.

Vilka material används i tillverkningen av Happy Socks®?

Den bomull som Happy Socks® tillverkas av kommer från Turkiet, Indien och Peru. Vid tillverkningen används inga farliga eller giftiga kemikalier som är angivna i EU:s Reach-förordning.

Kom på fötter – med Happy Socks®

Nu är det slut med tråkiga strumpor – dina fötter förtjänar mer. Med de spännande färgerna och motiven från Happy Socks® ger du din outfit det lilla extra. På anställningsintervjun, den första dejten eller ett mötesmaraton – de färgglada strumporna trollar alltid fram ett leende. Och det är just det uttalade målet för Happy Socks® – att göra världen till en gladare plats på ett kreativt sätt. Slå till på ett passande par och låt de färgglada strumporna följa dig överallt med bästa humör.

Välj att ge bort glädje med Happy Socks®

Vill du sätta en personlig prägel på din present? Då är Happy Socks® de rätta! Vinylfans kommer att smälta när de packar upp vinylstrumporna från Happy Socks®. Och alla som bara vill rädda världen gläder du hållbart med strumporna The Tigers Come Roaring Back – inklusive WWF-samarbete och miljövänliga material. Välj mellan de båda standardstorlekarna 36–40 och 41–46 och låt de färgglada strumporna göra stor succé som kärleksfull gimmick.

Perfekt matchning – Happy Socks® & Spreadshirt

Vad kan passa bättre till personligt designade T-shirts, luvtröjor och accessoarer än de uppseendeväckande Happy Socks®? De färgglada följeslagarna är det perfekta komplementet till personligt designat mode, våra spännande motiv och fanartiklar. Oavsett om du firar din välförtjänta pension synligt eller helt enkelt vill förmedla ditt budskap till världen understryker de glada strumporna din passion tydligt. Och tar dessutom din kundvagn ett stort steg närmare mängdrabatten

Behöver du hjälp?
Ring oss på: +46 84 468 36 39
Måndag–fredag kl. 9–18
Kontakta oss på WhatsApp

Svar på arbetsdagar inom 24 timmar