Beige fleecejacka med broderad logotyp och text till vänster i brösthöjd

Toppen! Beställ broderade jackor🧵

Personliga och moderna – broderade jackor för alla

Beställ brodering
Beräkna härleveranstid och fraktkostnader
Personlig rådgivning
Skriv till oss på eller ring oss på:
Inklusive grafikstöd
Vi optimerar din broderifil – helt gratis.
Gratis beställningsgranskning
Vi granskar motivens kvalitet och placering i din beställning.

Allt utöver det vanliga – broderi

Broderad trefärgad fågel med den broderade texten ”Beep”
  • förädlingstekniken med längst livslängd
  • högkvalitativt och elegant
  • perfekt för text och logotyper

Broderi ger ett elegant intryck och imponerar genom att vara enormt tåligt. Oavsett om det är på jackor, tröjor, kepsar, förkläden, pikétröjor eller andra produkter får du en särskilt levande och exklusiv look med broderi. Eftersom broderiet består av äkta trådar håller din text, din logotyp eller ditt motiv lika länge som kläderna.

Vanliga frågor

Broderas alla jackor på beställning i Europa?

Ja, alla sweatjackor trycks efter att beställningen har kommit in (on demand) i Europa, antingen i vår produktionsanläggning i Legnica, Polen, eller i Krupka, Tjeckien. Tack vare att de produceras på beställning är dina broderade tröjor särskilt hållbara.

Kan jag byta eller lämna tillbaka min sweatjacka som gjorts personlig med broderi?

Oavsett om du köper en väst, luvjacka eller en annan produkt som gjorts personlig med broderi erbjuder vi rättvisa returregler. Om du inte är 100 % nöjd med din broderade jacka kan du skicka tillbaka den inom 30 dagar. Kontakta helt enkelt vårt serviceteam.

Finns det en minsta beställningsmängd för broderade jackor?

Vi vill att alla ska kunna sätta individuella motiv på sweatjackor, västar m.m. – oberoende av storleken på beställningen. Därför finns det inget minsta beställningsvärde på Spreadshirt – inte heller vid broderi. Om du beställer flera artiklar får du automatiskt en mängdrabatt.

Vilket storleksurval har ni för broderade jackor?

På Spreadshirt hittar du collegejackor, luvjackor och mer för herrar, damer och unisex i storlekarna XS till 5XL. Jackor för barn och tonåringar har vi i motsvarande åldersanpassade storlekar. Vilka mått som för närvarande är tillgängliga ser du när du klickar på önskad produkt.

Vilka ytor på jackorna kan jag brodera?

På de flesta jackor kan fram- och baksidan broderas. Det område som kan broderas är lätt att se i designverktyget. Observera att blixtlåset inte kan broderas och därmed lämnas fritt. Vi beräknar en fast broderikostnad för varje broderiområde.

Vad kostar det att brodera en luvjacka?

Priset på din broderade luvjacka från Spreadshirt består av kostnaderna för produkten och broderikostnaderna. Den fasta broderikostnaden tillkommer för varje broderiområde. Innan du beställer får du en fullständig uppdelning av de totala kostnaderna. Ju fler artiklar du beställer, desto lägre är priset per broderad jacka. Har du fler frågor? Vårt serviceteam hjälper dig gärna på telefon, e-post eller WhatsApp.

Vilka leveranssätt erbjuder Spreadshirt för broderade luvjackor?

Precis som för alla broderade produkter erbjuder Spreadshirt endast standardleverans för broderade jackor. Det beror på att vi först granskar den skickade filen noga och skapar en så kallad punchfil. Under vissa omständigheter kan detta förfarande ta ett par dagar. Ibland hör vi även av oss till dig med frågor om broderifilen.

Hur kan jag få mitt motiv broderat på en sweatjacka?

För att brodera ditt motiv eller din företagslogotyp på en luvjacka måste grafiken uppfylla följande krav:


  • Vektorgrafik i filformatet svg eller ai eller
  • Pixelgrafik i filformatet png, jpg, bmp eller gif
  • Maximal filstorlek: 10 MB
  • Motivet har skapats utan bakgrund (vid vektormotiv) respektive har frilagts (vid pixelgrafik)


Om ditt motiv finns som pixelgrafik ska du säkerställa att:


  1. det inte är foton, motiv med många färgskiftningar eller motiv med fler än 8 färger
  2. ditt motivs längsta sida har högst4 000 pixlar.


Efter uppladdningen placerar du logotypen eller motivet där du vill ha det på jackan och anpassar storleken vid behov, så är det redo för granskning och efterföljande brodering. För övrigt optimerar vi din broderifil helt gratis. Om du behöver mer hjälp eller stöd med designen kan du vända dig till vår designservice till ett förmånligt pris. 

Ditt motiv kan broderas i upp till 20 olika färger. Om du har önskemål om färg eller annat och behöver ett stort antal, kontaktar du Spreadshirts stora beställningar.

Beställ broderade jackor enkelt

Klassiskt lediga – broderade luvjackor

Broderade luvjackor är det ultimata underlaget för ditt personliga motiv, din logotyp eller din text. Oavsett om det är till ditt team, som present eller till dig skänker du stor glädje med broderade luvjackor. Så här enkelt är det: Du designar valfri jacka på nolltid online, så broderar vi den professionellt åt dig.

Varma och mjuka – broderade fleecejackor

Brrr, det börjar bli kallt. Hur bemöter du sjunkande temperaturer bäst? Helt klart i din personligt broderade fleecejacka. Välj det passande allroundplagget och förädla det med ditt motiv eller din text. Litet tips: Fleece gör frusna i alla åldrar varma om hjärtat. Överraska dem med personliga broderade jackor!

Moderiktigt broderi – broderade collegejackor

När vi ändå ska brodera jackor gör vi det med stil. Oavsett om du firar storslagna high school-serier och -filmer från gångna årtionden eller streamar aktuella seriehöjdpunkter regelbundet blir det aldrig fel med personligt broderade collegejackor. Välj helt enkelt motiv och text, beställ en broderad sweat- eller collegejacka och se fram emot att få modepost.

Behöver du hjälp?
Ring oss på: +46 84 468 36 39
Måndag–fredag kl. 9–18
Kontakta oss på WhatsApp

Svar på arbetsdagar inom 24 timmar