Män bär unikt förkläde med broderad logotyp
Ingen minsta beställningsmängd

Vi broderar dina idéer

Broderade kläder för ditt företag och dig

Beställ brodering
Personlig rådgivning
Skriv till oss på eller ring oss på:
Inklusive grafikstöd
Vi optimerar din broderifil – helt gratis.
Gratis beställningsgranskning
Vi granskar motivens kvalitet och placering i din beställning.

Vår rekommendation – snygga broderiprodukter

Allt utöver det vanliga – broderi

Närbild på en broderad företagslogotyp
  • förädlingstekniken med längst livslängd
  • högkvalitativt och elegant
  • perfekt för text och logotyper

Broderi ger ett elegant intryck och imponerar genom att vara enormt tåligt. Oavsett om det är på tröjor, kepsar, förkläden, pikétröjor eller andra produkter får du en särskilt levande och exklusiv look med broderi. Eftersom broderiet består av äkta trådar håller din text eller din logotyp lika länge som kläderna.

Vanliga frågor

Jag vill få mitt eget motiv broderat. Vilka kriterier måste filen uppfylla?

Helst ska ditt motiv uppfylla följande krav:

  • Vektorgrafik i filformatet svg eller ai
  • Maximal filstorlek: 10 MB
  • Motivet har skapats utan bakgrund
  • Högst 3 färger
  • Linjernas tjocklek minst 1,5 mm
  • Texthöjd minst 7 mm

För övrigt optimerar vi din broderifil helt gratis. Om du behöver mer hjälp eller stöd med designen kan du vända dig till vår designservice till ett förmånligt pris

Finns det en minsta beställningsmängd för broderi?

Vi vill att alla ska kunna sätta individuella motiv på T-shirts m.m. – oberoende av storleken på beställningen. Därför finns det inget minsta beställningsvärde på Spreadshirt – inte heller vid broderi. Om du beställer flera artiklar får du automatiskt en mängdrabatt.

Vilka leveranssätt erbjuder Spreadshirt för broderade produkter?

Före broderingen måste den skickade filen först granskas noga och en så kallad punchfil skapas. Eftersom detta förfarande under vissa omständigheter kan ta ett par dagar, kan vi – till skillnad från vid digitaltryck – inte garantera till 100 % att din leverans kommer fram till dig snabbt. Därför erbjuder vi endast standardleverans för broderiprodukter.

Kan man byta eller reklamera broderade artiklar?

Ja, vi erbjuder rättvisa returregler. Om du inte är 100 % nöjd med din personliga broderiprodukt kan du skicka tillbaka den inom 30 dagar. Kontakta helt enkelt vårt serviceteam.

Hur många färger kan ni högst brodera i ett motiv?

På Spreadshirt finns det som standard 19 färger att välja mellan – hur många av dessa som du kan använda beror på ditt motiv. Om du vill brodera ett motiv (till exempel din företagslogotyp) i en annan färg, kontaktar du vårt serviceteam på telefon, e-post eller WhatsApp.

Broderas alla produkter på beställning i Europa?

Ja, alla broderiprodukter broderas efter att beställningen har kommit in (on demand) i Europa, antingen i våra produktionsanläggningar i Legnica, Polen, eller i Krupka, Tjeckien. Tack vare att de produceras på beställning är dina broderade produkter särskilt hållbara.

Vilka är de maximala måtten för ett broderat motiv?

På Spreadshirt är det maximala måttet för broderimotiv 209 x 209 mm. Den maximala storleken beror naturligtvis även på produkttypen. På en keps passar endast små motiv, medan större motiv passar på T-shirts.


I regel gäller att broderier ser särskilt snygga ut om de broderas lite mindre. Det kan hända att våra broderiexperter hör av sig till dig gällande storleken på ditt broderimotiv – de vill alltid få fram det bästa av ditt broderi.

Hur länge håller ett broderat motiv på kläderna?

Till skillnad från vid tryck sys äkta trådar i tyget vid broderi. Därför är broderi ett särskilt tåligt förädlingssätt som håller länge. Det går även att tvätta broderi i höga temperaturer. Ytterligare fördelar hittar du här.

Arbetskläder och mer som kan broderas från Spreadshirt

Beställ broderade tröjor

Broderi är en särskilt påkostad och elegant tryckmetod. Övertyga privat och på jobbet med broderade luvtröjor, pikétröjor, förkläden eller kepsar. På Spreadshirt kan du till exempel få din logotyp broderad på otaliga produkter. Eftersom äkta trådar används håller denna förädlingsteknik särskilt länge.

Beställ broderade arbetskläder

 Pikétröjor eller tröjor – hos oss hittar du enkelt lämpliga arbetskläder att brodera. För restauranger erbjuder Spreadshirt även förkläden som kan broderas. Finns inte önskad produkt? Inga problem – vi letar tillsammans efter det perfekta underlaget för din logotyp eller din text.

Brodera logotyper och motiv

Är din logotyp ditt företags ansikte utåt? Välj då broderi som tryckmetod för att uppnå en särskilt elegant effekt. Oavsett om det är en privat beställning eller en företagsbeställning finns det inte något minsta beställningsvärde för broderade produkter, men vi drar av en mängdrabatt automatiskt.

Behöver du hjälp?
Ring oss på: +46 84 468 36 39
Måndag–fredag kl. 9–18
Kontakta oss på WhatsApp

Svar på arbetsdagar inom 24 timmar